مولفین: میثم بابایی فارسانی، عاطفه امین دوست، ابوذر علیدادی

سال انتشار(میلادی): 2019

 

 چکیده: شناسه­ ها و فاکتورهای نوآوری باز (342 مفهوم کلیدی، 32 مقوله فرعی و ده مقوله اصلی) از مصاحبه ­های انجام گرفته مشخص، و در قالب الگوی مفهومی داده ­بنیاد تدوین شد. بر مبنای یافته­ های پژوهشی، مقوله محوری این مقاله «نوآوری باز» است. شرایط علّی دارای دو بعد فاکتورهای درونی (توان کلیدی، ابعاد سازمانی، پژوهش نوین، مدیریت دارایی های فکری، ویژگی های شرکت های کوچک و متوسط و ویژگی های صنعت مواد غذایی) و عوامل بیرونی (الگوی کسب و کار و تحولات محیطی) است. راهبردهای مورد نظر عبارت است از: راهبرد­های آسانگر (جستجو، مرزگستری، برونسپاری، شبکه­سازی، پایش شرکا) و راهبرد­های فرصتهای فناورانه (واردشونده، خارج­شونده و متقابل). شرایط زمینه­ ای نیز عبارت است از: شرایط سازمانی (ویژگیهای شخصیتی مدیر، زیرساختهای فرهنگی) و شرایط محیطی (پویایی بازار و زیرساختهای قانونی). شرایط مداخله ­گر نیز از طریق چالش های (منابع، توان پویا و نبود اطمینان) بر راهبرد­ها تأثیر می‌گذارد که در نهایت به پیامدهای درونی (بهبود آمادگی سازمانی، بهبود ظرفیت جذب و بهبود زیرساختهای فرهنگی)، پیامدهای بیرونی (دیده ­بانی، هوشمندی محیطی، بهبود الگوی کسب و کار، بهبود توانمندی های همکاری و بهبود رویکرد برونسپاری) و پیامدهای دوسویه (هم­آفرینی) منجر می­ شود.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

زيبايي اندام حسابداری با پایتون آموزش مبانی زبان فارسی it دانلود مانا bazidark پی پی تی بازار Denise نکات آموزنده زندگی کردن